PRIVACYBELEID

Invoering

Wij vinden het belangrijk dat uw verblijf als gast in een van onze hotels heerlijk en ontspannend is, immers "De beste herinneringen beginnen hier". Klanttevredenheid en uw vertrouwen in ons zijn daarom essentieel.

Deze privacyverklaring is opgesteld om u te informeren over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, waarom wij uw gegevens nodig hebben en wat u als gast moet weten over uw eigen rechten met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Verzamelen van uw gegevens

We verzamelen uw gegevens om u onze producten aan te bieden. We hebben de gegevens nodig om met u te communiceren tijdens het boekingsproces, tijdens uw verblijf en, indien nodig, na uw verblijf.

  • Uw gegevens worden bewaard zolang als nodig is, in overeenstemming met de wetgeving.

- U kunt uw persoonsgegevens inzien, wijzigen, corrigeren of verwijderen.

- We hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Dit om ongeautoriseerd gebruik, onrechtmatig verlies, ongeautoriseerde openbaarmaking en / of ongeautoriseerde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

- Uw gegevens worden verwerkt in systemen die door onze partners worden gebruikt met als doel uw verblijf aangenaam te maken. We hebben met elkaar duidelijke afspraken gemaakt om de veiligheid bij het delen en overdragen van dergelijke gegevens te waarborgen.

 

Wat voor soort persoonlijke informatie verzamelen we?

We zijn verplicht om u op verschillende momenten in het proces om uw persoonlijke gegevens en / of gegevens van uw gezinsleden te vragen, waaronder:

  • Contactgegevens (naam, voornaam, telefoonnummer, e-mail).

  • Persoonlijke informatie (geboortedatum, nationaliteit).

  • Uw creditcardgegevens (om uw boeking te garanderen, vragen we nooit om uw CVC-code!).

  • Uw aankomst- en vertrekdata.

  • Uw vragen / opmerkingen / voorkeuren.

 

De benodigde persoonsgegevens worden alleen opgevraagd bij personen met een minimum leeftijd van 18 jaar, gegevens van personen onder de 18 jaar worden alleen geaccepteerd met toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger. In eerste instantie is het niet onze bedoeling om bijzondere gegevens zoals ras, etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen, gezondheid of seksuele geaardheid op te vragen en / of te gebruiken. Het is mogelijk dat wij uw bijzondere gegevens verzamelen om aan uw wensen te voldoen of om u als gast een passende service te bieden, bijvoorbeeld bij een bepaalde maaltijd / dieet.

 

Wanneer worden uw persoonlijke gegevens verzameld?

We verzamelen uw persoonlijke gegevens op verschillende momenten in het proces, waaronder:

- Hotelactiviteiten:

  • Je hotelkamer, vergaderruimte of tafel boeken in het restaurant.

  • Controleren en betalen.

  • Verzoeken, klachten en / of geschillen.

- Deelname aan marketingprogramma's of evenementen / beurzen:

  • Deelname gasttevredenheidsonderzoek.

  • Aanbiedingen via e-mail.

  • Uitnodiging voor een evenement of expositie.

- Overdracht naar informatie van derden:

  • Boekingen via touroperators, reisbureaus, GDS-boekingssysteem en andere boekingskanalen via internet.

  • Social media (bijvoorbeeld Facebook).

 

Voor welke doeleinden?

We gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Uw kamerreservering beheren en / of accommodatie aanvragen.

  • Beheer van uw verblijf in het hotel.

-Beheer toegang tot kamers en / of vergaderruimte.

-Voor noodgevallen.

- Controle van het gebruik van diensten (bar, fietsverhuur, etc.).

  • Verbetering van onze service en producten.

  • Contactbeheer.

- Voorkeuren beheren voor terugkerende gasten.

- Beheer van annuleringen op aanbiedingen en nieuwsbrieven.

-Rekening houdend met het recht van bezwaar.

-Voor het beheren van claims / klachten.

  • Lokale wetgeving.

 

Toegang van derden tot uw persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht, uw gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld die zijn betrokken bij het (boek) proces van uw reservering.

Onze werknemers en eventuele derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Jouw rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft recht op gegevensoverdracht als wij uw persoonsgegevens hebben. Dit betekent dat u nadat u een verzoek heeft ingediend voor "Dataportabiliteit", uw eigen gegevens van ons ontvangt in een leesbaar computerbestand.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming sturen naar administratie@aeonplazahotels.com .

Wij willen u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contact

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Met deze Privacyverklaring doen wij ons uiterste best om duidelijk te maken hoe wij met uw gegevens omgaan en wat uw rechten zijn. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, u redenen heeft om misbruik te vermoeden of indien u andere vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail: administratie@aeonplazahotels.com .

 

Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018

ONTVANG MAANDELIJKSE AANBIEDINGEN
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Nieuwezijds Voorburgwal 176-180, NL - 1012 SJ Amsterdam | tel: +31(0)20 714 2000

KVK nummer: 34149348 | BTW nummer: NL809676114B01

Alle rechten voorbehouden © Die Port van Cleve 2020 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Carrière